Weekendtoernooi MBV 2018

Het jaarlijks terugkerend Meijels biljarttoernooi was op 5 en 6 mei jl. weer een feit. Dit seizoen waren er helaas wat minder opgaves, maar diegene die verstek lieten gaan hadden echter wel een goede reden. In 4 categorieën werd er gestreden om de finale plaatsen. In de 8 poules waren er zeer mooie en spannende wedstrijden. Er waren zelfs poulewedstrijden bij die maar op 1crb verschil werden gewonnen. Uiteindelijk  waren de finales iets minder spannend.

In de D finale was het Leon Engels die de degens kruiste met Truus Martens. Al snel was duidelijk dat Leon een heel maatje te groot was en hij was dan ook de terechte winnaar. In de C finale was het Sjaak Beeks tegen Jo Doensen. De ervarenste van de 2 was uiteindelijk de sterkste en Jo mocht zodoende de beker in ontvangst nemen. In de B finale waren Toon van Beuningen en Gerrit Nijssen de finalisten. Dit werd een vluggertje voor Gerrit, met maar 1x 0   maakte hij de 50 te maken crb’s in maar 17 beurten uit. In de A finale stonden Peter Rutten en Wim Kessels. Wim had in de poulefase al enigszins “geluk” gehad maar nu in de finale speelde hij zeer geconcentreerd en won verdiend de partij.

Winnaars, van Harte Gefeliciteerd !!!