Competities

Clubkampioenschap Libre  en Bandstoten 2015

Afgelopen dinsdag zijn de halve finale's gespeeld. De eerste wedstrijd ging tussen Jan van Heugten en Leon Engels, deze spannende partij werd gewonnen door Leon Engels met een van 1 carambole verschil, de eerste finalist is bekend. De tweede partij ging tussen Jan Beijers en Frans Strijbos, Jan Beijers trok deze partij naar zich toe en werd hiermee de tweede finalist. De finale bandstoten gaat tussen Leon Engels en Jan Beijers.

In de onderlinge halve finale werd er gespeeld door Johan Ewalts en John Strijbos. Deze wedstrijd werd gewonnen door John Strijbos waarmee hij zich finalist mocht noemen. De andere halve finale ging tussen Ad Ewalts en Ger Karis. Deze wedstrijd werd gewonnen door Ger Karis, waarmee de finalisten bekend zijn, Ger Karis tegen John Strijbos.

Op vrijdag 19 juni werden de finale's gespeeld.
Er werd begonnen met de finale van het bandstoten, deze werd gespeeld tussen Leon Engels en Jan Beijers. Leon Engels ging er als een speer vandoor zakte iets in en maakte nog een goede eind spurt, hij had een mooi gem. van 1,92 en een h.s. van 7. Proficiat Leon. Jan Beijers had het nakijken ondanks zijn goede gem. van 1,71 en een h.s. van 7.

De finale van de onderlinge competitie werd gespeeld door Ger Karis en John strijbos, ervaren tegen onervaren, wat in de stand dan ook tot uiting kwam. Ger Karis won de wedstrijd op zijn sloffen, hij had een mooi gem. van 11,82 en een mooie h.s. van 48. Proficiat Ger. John Strijbos had een gem. van 1,27 en een h.s. van 4.

Hierna werden de bloemen en bekers uitgereikt en de bekers van de MLBB competitie, voor het hoogst procentueel boven het aanvangsgemiddelde gespeeld, gewonnen door Frans Strijbos. De beker voor de meeste punten behaald in de MLBB competitie is gewonnen door sjeng Cuijpers. Proficiat Frans en Sjeng.

Finalisten bandstoten en libre, persoonlijk MLBB