finale bandstoten en libre

Finale onderlinge competities BC. Joppe.

Na spannende wedstrijden in de poulefase en kwart en halve finales, waarbij enkele spelers buiten mededinging meespeelde, werden op vrijdag 1 juni de finales bandstoten en libre gespeeld.

Jan van Heugten en Joep Vissers

Allereerst de finale om de Piet Strijbosbeker (bandstoten) geschonken door Piet Strijbos naaimachines. Deze werd gespeeld door Joep Vissers en Jan van Heugten. Joep Vissers won deze partij in 21 beurten met 40 car. een hs. van 13 en een gem. van 1,90. Proficiat Joep. Jan kwam niet verder dan 29 car. met een hs. van 4 en een gem. van 1,38.

Winnaar bandstoten Joep Vissers

Daarna werd de finale gespeeld om de Oranje Cup (libre) geschonken door de Fam. De Bruin van Het Oranje Hotel.

Piet Thijssen en Krijn Gartsen

Deze werd gespeeld door Krijn Gartsen en Piet Thijssen. Krijn won de partij in 22 beurten met 85 car. een hs. van 22 en een gem. van 3,86. Piet kwam niet verder dan 74 car. met een gem. van 3.36 en een hs. van 23 in 22 beurten. Krijn proficiat.

Winnaar libre Krijn Gartsen

Daarna volgde de prijsuitreiking. De finalisten kregen de bijbehorende wisselbekers en een aandenken. Ook nog een bloemetje geschonken door het Oranje Hotel in samenwerking met de club. Joep mag zich clubkampioen noemen voor een jaar van het bandstoten. Een mooie prestatie Joep. Krijn mag zich voor een jaar clubkampioen libre noemen van BC. Joppe. Keurig Krijn.

Jan Beijers Winnaar Oranje en Ad Ewalts beker

Verder werden nog uitgereikt de Oranje Troffee, geschonken door Het Oranje Hotel voor het percentuele hoogste gemiddelde van de afgelopen MLBB competitie. Deze werd gewonnen door Jan Beijers. Proficiat Jan. Ook hij kreeg er een bloemetje bij.
Ook de Ad Ewalts beker geschonken door Ad Ewalts voor het hoogste aantal punten in MLBB competitie van het afgelopen seizoen, werd uitgereikt. Deze werd eveneens gewonnen door Jan Beijers. Proficiat Jan. Ook kreeg hij weer een bloemetje.
Alle finalisten van harte gefeliciteerd ook namens alle leden van Bc. Joppe.

Comments are closed.