Finale onderlinge competities BC. Joppe.

Ad Ewalts winnaar o.c. libre en bandstoten

Finale onderlinge competities BC. Joppe.

Na een ongekend spannende halve finale-avond waarop drie van de vier partijen in een gelijkspel eindigde, en er dus penalty’s gespeeld moesten worden, werden op vrijdag 23 juni de finales gespeeld.

Allereerst de finale om de Piet Strijbos beker (bandstoten) geschonken door Piet Strijbos naaimachines. Deze werd gespeeld door Leon Engels en Ad Ewalts. Ad Ewalts won deze partij in 27 beurten met 52 car. een hs. van 5 en een gem. van 1,92. Proficiat Ad. Leon kwam niet verder dan 12 car. met

een hs. van 2 en een gem. van  0,44.

Daarna werd de finale gespeeld om de Oranje Cup (libre) geschonken door de Fam. De Bruin van Het Oranje Hotel. Deze werd gespeeld door Ad Ewalts en John Strijbos. Wederom was Ad Ewalts de sterkste. Hij won de partij in 31 beurten met 120 car. een hs. van 26 en een gem. van 3,87. John kwam niet verder dan 27 car. met een gem. van 0,87 in 31 beurten. Ad weer proficiat.

Daarna volgde de prijsuitreiking. De finalisten kregen de bijbehorende wisselbekers en een aandenken. Ook nog een bloemetje geschonken door het Oranje Hotel in samenwerking met de club. Ad mag zich clubkampioen noemen voor een jaar van zowel het libre als van het bandstoten. Een mooie prestatie AD.

Verder werden nog uitgereikt de Oranje Trofee, geschonken door Het Oranje Hotel voor

Krijn Gartsen winnaar Oranje beker

het percentuele hoogste gemiddelde van de afgelopen MLBB competitie. Deze werd gewonnen door Krijn Gartsen. Proficiat Krijn. Ook hij kreeg er een bloemetje bij.

Ook de Ad Ewalts beker geschonken door

Math Lemmens winnaar Ad Ewalts beker

Ad Ewalts klussenbedrijf voor het hoogste aantal punten in MLBB competitie van het afgelopen seizoen, werd uitgereikt. Deze werd gewonnen door Math Lemmens. Proficiat Math. Ook hij kreeg een bloemetje.

Alle finalisten van harte gefeliciteerd ook namens alle leden van BC. Joppe.