WEEK11

Joppe I – Die Drie I 6-0
In de laatste competitiewedstrijd van 2019 liet Joppe I goed van zich horen.
Chris speelde best wel een goede partij, maar miste toch een aantal ballen die Chris normaliter niet zou missen. Dat werd hem bijna fataal in de partij, maar hij won uiteindelijk toch met een gemiddelde van 5.31.
John was in de laatste speelweek in supervorm. Series van 36-28 en 16 brachten hem in 10 beurten de overwinning: gem. 11.50.
Jan liet er tenslotte ook geen gras over groeien. Met series van 52 en 50 wijst hij in 13 beurten een royale overwinning binnen te halen(gem. 11.53).

Vlodrop 1 - Joppe 4 6 – 2
Het begin en het einde van Frans was goed, nu het middenstuk nog. Desondanks won hij toch de partij met 0,70 gem. en H.S. 3.
Ondanks dat Truus dik verloor, zagen we zeker zonnestralen (in tegenstelling tot Truus zelf) door de donkere wolken. Heel veel leuzepummels die er rakelings langs gingen.
Engelien begon goed maar verloor gaandeweg de partij, de controle. Uiteindelijk verloor ze met ’n H.S. van 7 en een gem. van 0,70.
Christian speelde weer eens beter en speelde een constante wedstrijd maar de laatste carambole was net te veel. Hij verloor deze partij met een gem. van 1,22 en H.S. 6.