week16

Libertin 2 – Joppe 1     2-4
Chris opende en zat er vanaf het begin goed in. Met regelmatig spel in 16 beurten uit (7.18) en zelfs een hoogste serie van 39 en dat is maar liefst de hoogste serie van het seizoen!
Bij John zat het niet mee en zijn tegenstander tikte er vrolijk op los. Ondanks een hoge serie van 41 kwam John niet verder dan 74 caramboles in 14 beurten (5.29)
Jan had het zeker niet makkelijk maar een mooie slotserie van 43 zorgde ervoor dat hij het toch winnend kon afsluiten in 12 beurten (12.50)

Den Hook 1 - Joppe 2     6 - 0
Een slechte dag voor het 2e Team vandaag.
Alleen Piet kon nog enigszins zijn gemiddelde benaderen.
Joep Vissers speelde tegen Albert v/d Kop.
Joep verloor. In 27 beurten maakte Joep 63 Caramboles ,hoogste serie 10 gemiddelde 2.33.
Krijn Gartsen speelde tegen Eed Sillekens. Krijn wist vandaag niet waar hij het zoeken moest.
Krijn maakte 22 van de 105 temaken caramboles in 17 beurten ,hoogste serie 4 gemiddelde 1.29 ?????
Piet Thijssen speelde tegen Wim Slaats. Piet begon moeizaam maar kon op het einde toch nog wat caramboles maken.
Piet maakt 120 van de 135 te maken caramboles in 24 beurten. hoogste serie 24.gemiddelde 5.00

Joppe 4 – Nooit gedacht 2    6-2

Wim Trines die de eerste partij moest spelen tegen Roy Meuwissen
(waar men in de toekomst op moet letten want deze speler zal het
nog verbrengen in de biljart sport ) kwam niet goed in zijn spel.
Wim verloor dan uit eindelijk met 30 tegen 45 en had toch nog ’n
goed gemiddelde van 1.15

Ton Joosten die het op moest nemen tegen Theo Cremers begon
sterk maar zakte na 15 beurt toch wat terug in zijn gemiddelde
maar won uit eindelijk toch met 50 - 38

Johan Ewalts die tegen Wim Dekkers aantrad was in sterke vorm en
walste in 24 beurten met ’n hoogste serie van 10 en een
gemiddelde van 2,08 over zijn tegen stander heen. Uitslag 50 - 32

Nu was Leon Engels aan de beurt en die moest het opnemen tegen
de kopman Geert Laugs . Leon speelde een zeer constante
wedstrijd en met een serie van 7 , speelde hij zijn 50
punten bij elkaar. uitslag 50-47

Joppe 5 – Swalmen 3 0 - 8

Wederom verlies voor Joppe 5 met 8 – 0
• Het was een gelijk opgaande partij, maar de tegenstander van Frans was net iets beter. Met een gem. van 0,73 en H.S. 4 verloor Frans deze partij.
• Voor Engelien was het een net niet wedstrijd. Heel veel ballen gingen er net langs. Dit resulteerde in een verliespartij met 0,52 gem en H.S. 3
• Truus dieselde een beetje door. Haar tegenstander liep in de eerste beurten hard bij haar weg. Ze verloor haar partij met een H.S. van 5 en een gem van 0,82.
• Christian kwam niet in zijn spel en verloor zodoende dan ook zijn partij met een gem van 0,81 en een H.S. van 7.