week15

Joppe I – Roermond/OVU    4-2

John moest alles uit de kast halen om zijn 115 punten bij elkaar te sprokkelen. De eerste 4 beurten zag het er nog wel goed uit maar daarna was het moeizaam spelen.
Chris kon in het begin ook niet in zijn spel komen maar vanaf de twaalfde beurt scoorde hij een serie van 27-10-12 en haalde daarmee de winstpunten binnen.
Jan kon in de eerste 8 beurten de ballen ook niet op de juiste manier raken, maar in beurt 9 maakte hij toch een mooie serie van 51. Uiteindelijk moest Jan de tegenstander feliciteren.

 

Boekel 1 - Joppe 1    2 - 4
Na een zwakke start leek Chris zich te hervatten, speelde een serie van 27,
maar bleef in beurt 22 op 1 carambole steken.
Tegen een sterke tegenstander speelde John een goede partij ,scoorde
enkele mooie series ,bleef geconcentreerd en maakte het in beurt 14 uit
met 8,21 gemiddeld.
Niet zijn beste maar wel een degelijke partij van Jan. Met als hoogste
serie 29 won hij toch nog vrij gemakkelijk in 17 beurten met 8,82 gemiddeld.

 

De Breer 4 - Joppe 4   6 - 2

Frans kwam niet in zijn spel.Hij verloor met een gem. van 0,57 en een h.s. van 4.
Truus kwam wat langzaam op gang. De tweede helft ging beter maar dit was te laat. Ze moest haar tegenstander feliciteren, Truus had een gem. van 0,75 en een h.s. van 3
Engelien begon goed aan haar partij maar op het eind zwakte ze een beetje af. Ze verloor haar partij met een h.s. van 3 en een gem. van 0,74.
Met een kneuterende tegenstander en Johan in iets mindere mate kwam de partij toch tot een eind. Johan won met een mooi gem. van 1,72 en een h.s. van 7 . Hiermee behaalde hij de enigste 2 winstpunten voor Joppe.